ANKARA / MAMAK - Şehit Arif Yüksekkaya Anaokulu

Şehit Arif Yüksekkaya Anaokulu

Adres
ŞAHAP GÜRLER MAH. 1193 CAD. ALTIOĞLU İLKOKULU SİTESİ ATLIOĞLU İÖO BLOK NO 19A MAMAK / ANKARA
Vizyon
Kültürümüzü yaşatan ,bilim ve teknolojiye önem veren ,özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü Okul olmak.
Misyon
Çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak,çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim
08.30-12.30 12.30-16.30
doğal gaz
Ulaşım
Kızılay ve Ulus´tan okulumuza, Şahapgürler ve Yeşilbayır otobüs ve minübüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ankara ili,Mamak ilçesi,Şahapgürler Mahallesindedir.Şahapgürler Mahallesi Ankara şehir merkezinin doğusunda,merkeze yaklaşık 10 km. uzaklıktadır.Okulumuzun kuzeyinde Samsun otoban yolu ve demir yolu,güneyinde Elmadağ ilçesi,eteklerinde Kıbrıs ve Kusunlar köyleri,doğusunda Bayındır Barajı bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Kızılay merkeze 10 km, Ulus merkeze 8 km, Mamak merkeze ise 5 km uzaklıktadır.